Frankfurterki surowe wędzone z szynki

Czas na grilla… Po chrzanowsku!

Nareszcie pogoda pozwala spędzać więcej czasu na dworze. Przygotowujemy ogródki, działki, balkony, czyścimy meble ogrodowe i zaczynamy sezon grillowania! Polacy najczęściej na grilla wybierają produkty, które nie wymagają wcześniejszego przygotowania, a na czele ulubionych pozycji jest oczywiście kiełbasa. Jednak jak wskazują badana rynkowe z biegiem czasu fantazja kulinarna Polaków rozwija się i pcha nas ku nowym smakom. Poszukując inspiracji w tym sezonie podpowiadamy by wypróbować nowość w ofercie Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin – Frankfurterki surowe wędzone z Szynki.

Chrzanowska Manufaktura Wędlin rozwijając swoją ofertę uwzględnia gusta Polaków. Dlatego tuż przed rozpoczęciem sezonu grillowego w ofercie producenta znalazły się Frankfurterki surowe wędzone z Szynki, które z pewnością zasmakują wielbicielom grillowanych przysmaków. Podobnie jak inne produkty z Chrzanowa, także i Frankfurterki zostały wyprodukowane wg specjalnej, unikatowej receptury, dzięki czemu smakują jak te wędliny, których smak pamiętamy sprzed lat!

frankfurterki aranzacja

Duża zawartość najwyższej jakości mięsa z szynki , brak dodanych fosforanów i starannie dobrane składniki sprawiają, że Frankfurterki to doskonała alternatywa dla tradycyjnych kiełbasek. Świetnie sprawdzą się, jako przystawka albo przekąska przed daniem głównym, bo ze względu na swój rozmiar upieką się na grillu szybciej niż tradycyjne produkty. Podobnie jak zwykłą kiełbasę wystarczy wrzucić je na ruszt i już za kilka minut cieszyć się smacznym posiłkiem w gronie rodziny i przyjaciół. Najlepiej smakować będą z tradycyjnymi dodatkami: keczupem, musztardą lub chrzanem. Frankfurterki z Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin świetnie nadadzą się także do przygotowania zdrowszej wersji hot-dogów, a pokrojone w plasterki wzbogacą smak oryginalnej sałatki czy leczo.

Frankfurterki surowe wędzone z szynki z Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin wytworzono ze 108g mięsa na każde 100 g produktu. Przygotowano je z najwyższej jakości mięsa z szynki wieprzowej .

CHMW to miejsce, w którym wędliny tworzone są z pasją i wyjątkowym wyczuciem. Cała produkcja Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin odbywa się w oparciu o systemy bezpieczeństwa HACAP, IFS, BRC, ISO 9001: 2008 i ISO 22 000: 2005

www.chmw.pl


aa